SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Interiörer du vill ha till din Volvo

Snygga R-design pedaler eller belysta dörrhandtag, vad är din Volvo värd? Kanske båda. Hur som helst förhöjer det känslan i din Volvo!

DEKORRINGAR I ALUMINIUM FÖR MITTKONSOLL TILL VOLVO
Dekorringar i fräst aluminium med mycket fin passform, Till volym, meny och AC-vred. Snygg interiörstyling som förhöjer kvalitetskänslan.

DÖRRPINNAR I ÄKTA ALUMINIUM
Dessa dörrpinnar och genomföringsringar till Volvo V70, XC70, S80, XC60 är tillverkade i äkta aluminium och är en liten detalj som ger ett stort intryck i bilen. Skruvas enkelt på där dina befintliga dörrpinnar sitter idag.

INNERHANDTAGSBELYSNING TILL VOLVO
Uppdatera din Volvo S80, V70, XC70 med belysning till innerhandtage i dörrsidorna. Installationen är enkel då alla dessa Volvomodeller från fabrik är förberedda för dessa modellanpasade LED med kablage och speciell lamphållare. De små detaljerna gör stor skillnad och installationen är mycket enkel.

LADDPLATTA TILL VOLVO
Induktion telefonladdare/laddplatta modellanpassad till mittfacket på Volvo S60, V60, S90, V90, XC60, XC90 .

MÄTARTAVLOR TILL VOLVO
Uppgradera känslan i Volvon enkelt och snabbt med våra mätartavlor. Mätartavlorna passar perfekt i ditt instrument och ger en lyxigare känsla i Volvon.

TELEFONHÅLLARE TILL VOLVO
Det perfekta tillbehöret för dig som använder telefonen som GPS eller spelar musik i bilen via telefonen. Mobilhållaren finns i flera utföranden till Volvo, med sugpropp och med fäste som passar i luftutblåset. Även magnetiska hållare samt med laddning.

TYGMATTOR TILL VOLVO
Snygga tygmattor till kupén som förgyller känslan i din Volvo. Finns i både beige och mörkgrå med vattentät gummibotten och snygg broderad kantsöm. Våra egna tygmattor i Vselection har dessutom en snygg Sverige flagga insydd i kanten.

POPPY TILL VOLVO
Köp poppy luftfrächare som ger dig en trevlig doft i Volvon samtidigt som den ser trevlig ut på instrumentpanelen. Vi har alla dessa dofter från Poppy i lager: Vanilj, Tallskog, Lavendel, Körsbär, Jordgubb, Jasmin, Citrus.

ALUMINIUM PEDALSET TILL VOLVO
Aluminium pedalset i samma stil som Volvos R-design-pedaler till Volvo V70, S80, XC70. Enkel montering med ett grymt resultat. Ser mycket trevliga ut!

ALUMINIUMLOOKDEKOR FÖR HANDBROMS TILL VOLVO
Aluminiumlookdekor för handbroms till Volvo S80, V70, XC70, S60, V60, XC60. Mycket enkelt installation som förhöjer detaljkänslan. För bilar med elektrisk handbroms.

GOLVBELYSNING LED-MODULER TILL VOLVO
Uppdatera din Volvo S80, V70, XC70 med LED-belysning till golvbelysningen fram. Installationen är enkel då alla dessa Volvomodeller från fabrik är förberedda för dessa modellanpasade LED med kablage och speciell lamphållare. De små detaljerna gör stor skillnad och installationen är mycket enkel.

LED-PAKET TILL INTERIÖR FÖR VOLVO V70, XC70 08-16, 6000K
LED-paket för dig som vill uppgradera interiören på din Vovo V70 eller XC70 med snyggt modernt LED-ljus. LED-vit belysning till tak, bagage, golv och handskfack.

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved