SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Retur av köpta varor och ångerrätt

Om du vill avbryta ett köp eller ändra din lagda beställning, returnera felbeställda varor eller ångra ett köp så löser vi det snabbt och enkelt. Följ instruktionerna och skriv in dina uppgifter via vårt returformulär nedan så hjälper vi dig direkt!

INNAN DU SKICKAR TILLBAKA EN RETUR

Om du vill avbryta eller ändra din lagda beställning, returnera felbeställda varor eller ångra ett köp så löser du det enkelt via vårt returformulär nedan.

Hos Vparts har du öppet köp i 120 dagar, från det datum du hämtat ut ditt paket! Vid ångrat köp eller byte är det några saker du behöver tänka på:

  • Produkten skall inte ha används eller kommit till skada vid ångrat köp eller byte. Ni kan öppna förpackningen och kontrollera produkten om förpackningen är återförslutningsbar.
  • Packa alltid produkten i en extra yttre kartong vid retur – tejpa ej direkt på originalförpackningen. Använd gärna vårt ytteremballage som du fått delarna i.
  • Elektroniska, lackerade och monterade produkter godkänns ej för retur, se info under värdeminskning.
  • Om man ångrar ett köp eller råkat beställa fel del så står man som kund för returfrakten.

RETURFÖRFARANDE

Vi hanterar normalt mottagna returer inom 1-2 arbetsdagar.

Har du betalat via Klarna kontaktar de dig för återbetalning. Vid kortbetalning sätter vi tillbaka pengarna på det kort du betalat med, samma gäller med Swish.  Återbetalning sker löpande. Vanligtvis tar det 3-6 arbetsdagar innan transaktionen är genomförd, ibland snabbare, beroende på bankernas respektive rutiner.

Vid retur av hela ordern återbetalas även frakten, kunden står dock för returfrakten. Returfrakten dock går snabbare, är spårbar och dessutom billigare för dig som kund om den hanteras via Vparts Logistikavtal.

RETURFORMULÄR

*Returfraktinfo:

Om du väljer att nyttja en retursedel från Vparts så tar vi ut en kostnad när vi krediterar din retur. Kostnaden är relativt låg och debiteras beroende på produkternas vikt och storlek.

Skickas en hel order tillbaka motsvarar returfrakten orderns ursprungliga fraktkostnad. Om det är separata delar ur en order som returneras så blir kostnaden enligt följande:

Returfraktpriser
0-3kg: 69 SEK
>3-5kg: 129 SEK
>5-10kg: 169 SEK
>10-20kg: 199 SEK
>20- kg: 369 SEK
Tillägg skrymmande: +100SEK


Notera: Om köpet görs i annan valuta så omberäknas returfrakten från SEK till aktuell valuta.

VÄRDEMINSKNING

Om en returnerad vara har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion, har företaget (Vparts AB) rätt till ett avdrag för värdeminskningen på varan. Avdraget kan uppgå till varans fullständiga pris. Vparts tillämpar och följer givetvis gängse konsumentlagstiftning kring denna hantering.

Notera:  För att få 100% i återbetalning så har du som kund ett ansvar att förpacka returen noga. Tejpa ej på produktens orginalförpackning, slå in varan ordentligt och lägg i extra stötdämpande/skyddande material. Använd gärna Vparts kartong som kom med leveransen.

SNABB LEVERANS

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN 

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved