SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Styling och tillbehör till Volvo XC70

Unika och smarta stylingdelar som förhöjer utseendet på just din Volvo XC70. Allt från vindavvisare, backspegelkåpor i mattkrom till vingar och side scuffs. Snabba och enkla monteringar som får din Volvo att sticka ut ur mängden.
HÖJNINGSSATS TILL VOLVO XC70, 00-07
Med dessa distanser får din XC70 ett kraftfullare utseende med förbättrad framkomlighet. Distansplattorna är tillverkade i slitstark och seg polyuretangummi i svart för att döljas i hjulhuset. Höjningskittet höjer ca 30mm runt om och alla delar för montering ingår. På bild är vår XC70 med 22

STRÅLKASTARLINSER TILL VOLVO XC70 05-09
Slipp byta hela strålkastaren, byt till bara dina slitna strålkastarlinser. Passar bilar med både originalxenon och halogenstrålkastare. En av våra egenutvecklade produkter som ger din Volvo nybilskänslan tillbaka.

BACKSPEGELKÅPOR TILL VOLVO XC70 00-07
Kromade , mattkromade och blanksvarta backspegelkåpor till XC70 00-07. Genom att byta backspeglar förhöjer du upplevelsen av din XC70 på ett stilrent sätt.

STÄNKSKYDD TILL VOLVO XC70 00-07
Stänkskyddssats fram till Volvo XC70 00-07.Stänkskydd komplett med popnitar fram. Till denna modell av XC70 finns det bruna, blå och grå stötfångare, som du säkert vet. Vi erbjuder stänkskydd i grått utförande.

EXTRALJUS TILL VOLVO XC70 00-07
Allt för dig som vill se bättre i mörkret. Våra snygga LED-extraljus ger både ett riktigt bra ljus och ser mycket trevliga ut på bilen eller varför inte en diskret LED-ljusramp med modellanpassat fäste som ger ifrån sig ett riktigt bra ljus, både brett och långt. Alla delar är anpassade för att fungera utan problem med bilens can-system.

VINDAVVISARE TILL VOLVO XC70 00-07
När du monterat vindavvisare på din Volvo kan du åka med rutan nere och ändå ha minimalt med drag. Vindavvisare hjälper även till att hålla smutsen borta från sidorutorna vilket ger bättre sikt. Ett snyggt tillbehör till din Volvo, som är uppskattat av många.

MONT BLANC READYFIT FLEX TAKRÄCKE TILL VOLVO
Lasthållare från Montblanc med aluminium räcke. Montblanc ReadyFit Flex passar Volvo 240, 740, 760, 940, 960, 850, V40, V50, V70, XC70, XC90. Kombi med öppna rails. Går utmärkt att kombinera både med takbox, cykelställ eller andra lasthållare. Går enkelt att montera på bilen utan några verktyg. Leveras med lås och nyckel. Alla Montblanc produkter levereras med 5 års garanti.

LASTNÄT FÖR BAGAGEUTRYMME TILL VOLVO XC70 00-07
Praktiskt lastnät till XC70. För infästning i bilens originalmonterade lastrumskrokar. Svart elastiskt nät med krokar i hållbar plast. Nätet är perfekt för dig som vill att prylarna ska ligga still i skuffen.

DEKALER & KLISTERMÄRKEN TILL VOLVO
Passa på att dekaltrimma Volvon med våra stegrande älgar eller varför inte montera

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved