SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

SPACERS TILL VOLVO - ALLT DU BEHÖVER VETA!

Spacer är en platta du sätter mot bromsskivan för att flytta ut fälgen. Spacers finns i flera olika storlekar och material. Här kan du läsa om det du behöver veta om spacers till din Volvo.

ÖKAD SPÅRVIDD
Spacers ökar spårvidden vilket förbättrar hjulens grepp och bilens väghållning. Det kan jämnföras med att köpa en bredare fälg utan att behöva lägga ut pengarna för nya fälgar och däck.

UTSEENDE
Ett par snygga fälgar kan lyfta hela utseendet på din Volvo, tillsammans med ett par spacers lyfter du ut hela hjulet till skärmkanten och bilen får en självsäkrare framtoning.

JUSTERA BULTCIRKEL/NAVHÅL
Spacers kan göra det möjligt att montera hjul som inte är tillverkade för din modell. Även fast Volvo har haft 5x108 på dem flesta modeller skiljer sig navhålet mellan modellerna, det kan man enkelt lösa med spacers!

BEHÖVER JAG GÖRA EN HJULINSTÄLLNING?
Våra modellanpassade spacers är noggrant utvalda för att fungera bäst med din Volvo. Ingen hjulinställning krävs efter montering.

SPACERS TILL VOLVO
Här hittar du spacers till Volvo. Vi har både vanliga spacers och bolton för att montera nyare fälgar på din 200, 700 eller 900-serie. Till Volvo 850, S70, V70, C70, V70XC, S60, S80, V60, XC60, XC90 och de andra modernare Volvomodellerna har vi spacers för ökad spårvidd.


Stäng

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved