SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

PACKA & LASTA

Packa och lasta i Volvo är ju sällan ett problem, här har vi flera delar som gör det enklare. Hundburarna kommer från Svenska Artfex, en robust och rejäl hundbur till din bästa vän.

LASTGALLER TILL VOLVO
Skyddsgaller / lastgaller till Volvo. Vi har galler till flertalet Volvomodeller som V70, XC70, V60, V50. Skydda dig själv och passagerarna med dessa modellanpassade lastgaller till bagageutrymmet.

MONT BLANC CYKELHÅLLARE FÖR LASTHÅLLARE / TAKRÄCKE
Montblanc Roof Sprint cykelhållare för Lasthållare och Takräcke. Denna hållare är anpassad för att monteras på förarsidan av takräcket, vänster. Men denna smarta hållare har du fortfarande tillgång till bagageluckan. Fästet levereras med en låsbar arm, för säker transport. Plats för en cykel. Passar de flästa räcken och andra lasthållare på marknaden i stål och aluminium. Fästen och monteringsanvisningar medföljer. Inga verktyg behövs vid montering.

LASTHÅLLARE TILL VOLVO
Trots de generösa lastmöjligheterna en Volvo erbjuder kan man behöva extra lastutrymme. Här hittar du lasthållare och takräcken till Volvo, perfekt till resan.

HUNDBURAR TILL VOLVO
Klart människans bästa vän ska åka tryggt i Volvon. Vi har alla hundburar i lager för snabb leverans, finns i flera storlekar och modeller, vi har testat alla burar så de passar i just din Volvo!

MONT BLANC SKIDHÅLLARE FÖR LASTHÅLLARE / TAKRÄCKE
Montblanc Skid och Snowboardhållare för Lasthållare och Takräcke. Försädd med gummilister som låser fast din last. Enkel att öppna och stänga även med vantar på. Passar de flästa räcken och andra lasthållare på marknaden där T-formade bultar skuts in i räcket för att sedan skruvas fast. Fästen och monteringsanvisningar medföljer. Kapacitet upp till 6par skidor eller 4st snowboards. Inga verktyg behövs vid montering.

FRISKLUFTSKROK HUNDVAKT TILL VOLVO
Friskluftskrok hundvakt till Volvo. Med denna låsbara vädringskrok får din hund frisk luft via bagageluckan även när du lämnar bilen med hunden kvar.

DRAGKROKAR TILL VOLVO
Våra dragkrokar är galvaniserade och pulverlackade från fabriken. Köp dragkroken hos oss, kompletta satser med kablage, krok och monteringsdetaljer som behövs.

BAGAGERUMSMATTOR TILL VOLVO
Här hittar du bagagerumsmattor i högkvalitativt gummi & plast, som skyddar Volvons bagage mot fula fläckar. Bagagerumsmattornas höga kanter förhindrar dessutom att grus och smuts fastnar i klädseln. Mattorna är enkla att rengöra, finns i både svart och beige till dom flesta modeller.

LASTSKYDD TILL VOLVO
Ett snyggt tillbehör till din Volvo som skyddar stötfångaren vid i- och urlastning. Finns både i rostfritt stål och svart ABS-plast!

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved