SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Guide: Hur du byter interiörbelysningen till LED på din Volvo

Uppdatera interiören med våra LED-kit! Kitten är modellanpassade för just din Volvo och ger en betydligt modernare känsla och riktigt grymt ljus.

FÅ BÄTTRE LJUS I DIN VOLVO

MED VÅRA LED-KIT SOM ÄR MODELLANPASSDE FÖR JUST DIN VOLVO!

Detta är guiden för dig som vill uppgradera belysningen i taket, bagaget eller golvet med LED-ljus för din Volvo.

I den här artikeln börjar vi i bakutrymmet för att sedan vandra fram i bilen steg för steg. Med våra modellanpassade LED-kit får du allt du behöver för att kunna uppgradera just din Volvo med LED-ljus.

Notera att denna guide är utförd på en Volvo V60 men det skiljer inte mycket från andra modeller.

SÅHÄR BYTER DU INTERIÖRBELYSNING PÅ DIN VOLVO

1. I Bagaget finns 2 lampor på Volvo V60 2014-2017

Börja med att peta loss glaset som sitter över lampan på t.ex. bagageluckan, bänd försiktigt i ena korta änden av glaset, tryck sedan in lamphållaren så du kommer åt kontakten till lampan, dra sedan ut den för att lossa på kontaktstycket.

Andra lampan sitter på sidan i bagaget. Upprepa samma process där, om lampan trillar inåt kan du lossa på tygpanelen mot bakljuset för att nå den innifrån. Lossa på kontaktstycket till lamphållaren.

2. Under framdörrarna finns 1 lampa per sida.

Samma process där. Bort med glaset, tryck in lampan för att komma åt kontakten för att dra ut lampan och lossa kontaktstycket.

3. Till golvet fram sitter det även 1 lampa per sida.

Gör samma process på förarsidan och passagerarsidan

4. Plocka sedan ner den främre takpanelen som innehåller 4st lampor 

Kila in demonteringskittet i sidan av panelen och vik ner hela panelen så att en lossnar, du drar hela takpanelen rakt nedåt. Var försiktig så du inte skadar något kontaktstycke. Lossa sedan kontaktstycket som sitter i panelen.

5. Ta loss den bakre takpanelen på samma sätt - dra den rakt nedåt.

Kila in demonteringskittet och dra rakt neråt till panelen lossnar. Lossa de två kontaktstycken som sitter i. Man måste lossa på den övre delen för att komma åt spärren på undersidan som håller ena kontaktstycket.

6. Byta lampor

För att kunna byta LED-plattorna från bagage, under dörrar och golvet måste lamphusen delas, detta gör du smidigast med en liten mejsel.

Det sitter 4 små spärrar på lamphusen, två på vardera sida som du måste öppna för att få upp lamphuset. När du fått upp lamphuset är det bara ta ut den gamla lampan och sätta din den nya. Stäng sedan lamphuset och gör likadant på resterande lampor.

Tryck sedan tillbaka linserna på alla lampor.

7. Byta taklamporna

Börja med att vrid ut den gamla lampan från panelen. Ta en ny lamphållare som följer med i våra kitt och sätt i en ny lampa in den, vrid sedan tillbaka den i panelen. Upprepa detta på samtliga lamphållare i främre och bakre panelen.

8. Sätt tillbaka lamporna

Nu är det bara sätta tillbaka lamporna i bagaget, under framdörrarna, golvet fram. Det gör du genom att sätta tillbaka kontaktstycket och tryck tillbaka lamphållarna i sina hål tills de “låser” mot tyg eller paneler.

Panelerna fram och bak monterar du först tillbaka kontaktstycken och sedan matchar du in dem i sina hål för fastsättning och trycker rakt upp.

FÖRE

EFTER

LED-KIT TILL INTERIÖR

LED-kit för dig som vill uppgradera interiören på din Volvo med snyggt modernt LED-ljus. LED-vit belysning till tak, bagage, golv.

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved