VPARTS HISTORIA

Välkommen till Vparts.se! Här har vi samlat mer än 5000 delar till Volvo och bara Volvo. Reservdelar, styling, och trevliga tillbehör – hos oss hittar du det mesta till de flesta Volvomodeller.

Vparts grundades 2004 av Daniel Blomqvist. Grunden i företaget har från start varit en stark passion för Volvo, gamla som nya bilar. Startskottet gick egentligen redan år 2000 då Volvo släppte nya V70, en bil så vacker att Daniel kändes sig tvungen att komma på ett sätt att få råd med en sådan bil, utan att byta bort den blåa Amazon kombin.

Visionen och affärsiden var att Vparts skulle bli Sveriges bredaste webshop med delar som Volvointresserade skulle uppskatta och förhoppningsvis älska. Starten blev att ta fram delar som vid den här tiden inte fanns tillverkade till Volvobilar.

Fram till 2007 huserade Vparts hemma i Daniels garage på 36m2. År 2009 gick flytten till större lokaler i centrala Sundsvall samtidigt som två personer anställdes för att utveckla Vparts vidare. I dem nya lokalerna arbetades det flitigt med hemsida, kundservice och vidare utökning av sortiment. Till de egenproducerade delarna började vi nu komplettera webshopen med reservdelar, med start inom belysning.

2011 började de nya lokalerna kännas små och Vparts satsade på en flytt till större lokaler på 1000m2. Ett nytt långsiktigt mål sattes att Vparts på lång sikt ska bli världens trevligaste och bredaste webshop för delar till Volvo, med kunder över hela världen. Ordning och rutiner för ordrar och kundservice prioriterades och utvecklingen av ett eget E-handelssystem satte därför fart, ett arbete som kunde slutföras först i Maj 2015.

SNABBA LEVERANSER & GARANTI PÅ ALLT!

När du behöver delar till Volvon vill vi se till att delarna är er till hands så snart som möjligt. Därför har vi tagit fram ett löfte som vi är mycket måna om; beställer du före 15:30 skickar vi dina delar samma dag!

För att leva upp till det så är vårt mål att alla delar ska finnas i lager. Som ett kvitto på vår vision om hög kvalitet erbjuder vi även garanti på alla våra delar.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Din upplevelse när du är i kontakt med vår webbshop och våra delar är allt för oss. Har du några frågor, idéer eller tankar på produkter du saknar (eller bara vill ha lite gött Volvosnack), tveka då ej att höra av dig, vi finns här för dig!

Säg gärna hej i våra sociala medier, och ta del av hjälpsamma monteringsvideor på vår Youtubekanal!

Vill du ha löpande tips om nyheter och rekommendationer? Signa upp till vårt nyhetsbrev!

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2021 VPARTS AB. All Rights Reserved