SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States

Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Retur av köpta varor och ångerrätt

Om du vill avbryta ett köp eller ändra din lagda beställning, returnera felbeställda varor eller ångra ett köp så löser vi det snabbt och enkelt. Följ instruktionerna och skriv in dina uppgifter via vårt returformulär nedan så hjälper vi dig direkt!

INNAN DU SKICKAR TILLBAKA EN RETUR

Om du vill avbryta eller ändra din lagda beställning, returnera felbeställda varor eller ångra ett köp så löser du det enkelt via vårt returformulär nedan.

Hos Vparts har du öppet köp i 120 dagar, från det datum du hämtat ut ditt paket! Vid ångrat köp eller byte är det några saker du behöver tänka på:

  • Vid retur eller ångrat köp fyller du i nedanstående formulär. Kontakta alltid kundtjänst innan retur.
  • Produkten skall inte ha används eller kommit till skada vid ångrat köp eller byte. Ni kan öppna förpackningen och kontrollera produkten om förpackningen är återförslutningsbar.
  • Packa alltid podukten i en extra yttre kartong vid retur – tejpa ej direkt på originalförpackningen. Använd gärna vårt ytteremballage så du fått delarna i.
  • Elektroniska, lackerade och monterade produkter godkänns ej för retur, se info under värdeminskning.
  • Om man ångrar ett köp eller råkat beställa fel del så står man som kund för returfrakten.

RETURFÖRFARANDE

Visst har du väl kontaktat vår kundtjänst innan du packar och skickar tillbaka produkten? Viktigt att se till att produkten är väl skyddad i emballaget. Lägg alltid in extra skyddsmaterial, speciellt för glas och annat ömtåligt. Skicka med en kopia på ditt kvitto eller faktura och posta paketet till vår returadress:

VPARTS AB
BRUKSGATAN 15
864 33 MATFORS

Har du betalat via Klarna kontaktar de dig för återbetalning. Vid kortbetalning sätter vi tillbaka pengarna på det kort du betalat med. Återbetalning sker löpande och direkt vi får returen till oss. Vanligtvis tar det 3-6 arbetsdagar innan transaktionen är genomförd, ibland snabbare, beroende på bankernas respektive rutiner.

Vid retur av hela ordern återbetalas såklart även frakten på din beställning. Som kund står du dock för kostnaden för returen tillbaka till oss, antingen fixar du detta själv eller så ber du oss att maila en en retursedel. Du väljer själv det som är smidigast. Notera: Om Returfrakten går via Vparts Logistikavtal hanteras den ofta snabbare, är fullt spårbar för vår kundsupport och dessutom billigare för dig som kund.

RETURFORMULÄR

VÄRDEMINSKNING

Om en returnerad vara har använts eller hanterats i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion, har företaget (Vparts AB) rätt till ett avdrag för värdeminskningen på varan. Avdraget kan uppgå till varans fullständiga pris. Vparts tillämpar och följer givetvis gängse konsumentlagstiftning kring denna hantering.

Notera:  För att få 100% i återbetalning så har du som kund ett ansvar att förpacka returen noga. Tejpa ej på produktens orginalförpackning, slå in varan ordentligt och lägg i extra stötdämpande/skyddande material. Använd gärna Vparts kartong som kom med leveransen.

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2021 VPARTS AB. All Rights Reserved