SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Reklamation, retur och ångerrätt

Om du skulle vilja ändra eller returnera ditt köp från Vparts så skall detta vara helt friktionsfritt. Likaså om du skulle få problem med en produkt. Kontakta oss så hanterar vi ärendet snabbt och enkelt. Gå in via länkarna nedan, vi svarar blixtsnabbt.

VILL DU ÄNDRA EN ORDER ELLER SKICKA TILLBAKA EN RETUR?

Behöver du av någon anledning ändra eller ta bort eller en lagd order? Kontakta oss snabbt så att vi hinner göra detta innan ordern hinner skickas, enklast är att svara på mailet med orderbekräftelsen men det går även bra att fylla i formuläret. Vill du returnera en order eller en produkt som du redan fått så kontaktar du oss innan du skickar tillbaka de beställda delarna.  Klicka på knappen nedan!

Returer och Ändringar

HAR DU EN FELANDE VARA ELLER PROBLEM MED INSTALLATION?

Har du stött på ett fabrikationsfel på vara som är köpt hos oss eller har du problem med installation. Låt våra experter hjälpa dig. Följ instruktionerna och fyll i all information i formuläret via länken nedan så svarar vi direkt. Våra svarstider är korta och vi kan ofta ge bättre och ännu snabbare svar om information kommer via vårt formulär. Klicka på knappen nedan!

Reklamation & Felande Varor
 

SNABB LEVERANS

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN 

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved