SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Reklamation och felande varor

Om något fel uppstår kring dina bildelar från Vparts så hjälper vi dig såklart på bästa sätt. Ta del av informationen nedan och kontakta oss alltid om du har problem. Snabbaste hanteringen sker om du fyller i formuläret nedan. Vi lovar att svara blixtsnabbt, på arbetsdagar ofta inom en timme.

HAR DU PROBLEM MED EN VARA?

Behöver du av någon anledning reklamera en produkt med fabrikationsfel eller har du stött på svårigheter med installation? Vi hjälper dig oavsett var det och ger snabb återkoppling! Vi är flexibla och jobbar hårt för att hinna med alla kunder och vi förstår att din bil är viktig för dig. Följ instruktionerna nedan och läs gärna om våra garantier här!

Vid reklamation av en produkt:

  • Vid felande vara fyller du i nedanstående formulär. Kontakta alltid kundtjänst först så att vi kan koippla in rätt person direkt.
  • Vid problem med installation fyller du i nedanstående formulär. Kontakta alltid kundtjänst först, vi har experter för de flesta utmaningar.
  • Var detaljerad när du beskriver problemet och glöm inte regnummer. Vi tjänar tid och undviker långa mailtrådar.

REKLAMATIONSFORMULÄR

För att vi skall snabbt skall kunna hantera din felande produkt behöver du fylla i formuläret nedan.

ERSÄTTNING ELLER ÅTERSÄNDNING AV FELANDE PRODUKT

Visst har du väl kontaktat vår kundtjänst? Vi beslutar om produkten ska skickas tillbaka för byte eller om vi ersätter dig direkt. Ska du packa och skickar tillbaka produkten är det viktigt att se till att produkten är väl skyddad i emballaget. Lägg alltid in extra skyddsmaterial, speciellt för glas och annat ömtåligt och skicka med informationen du fått från oss. Posta paketet till vår postadress för reklamationer:

VPATS AB
BRUKSGATAN 15
864 33 MATFORS

Vid reklamation får du alltid en returfraktsedel från Vparts.

VÄRDEMINSKNING

Företaget (Vparts AB) rätt till ett eventuellt avdrag för värdeminskning om fel på varan är orsakad av slitage eller annan åverkan. Avdraget kan uppgå till varans fullständiga pris. Vparts tillämpar och följer givetvis gängse konsumentlagstiftning kring denna hantering.

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved