SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

WEBBSHOPPEN FÖR OSS SOM KÖR EN RIKTIG BIL

Välkommen till Vparts.se! Här har vi samlat mer än 6000 delar till Volvo och bara Volvo. Reservdelar, styling, och trevliga tillbehör – hos oss hittar du det mesta till de flesta Volvomodeller. När du väl lärt känna oss så kommer du att upptäcka vår passion för Volvo, och såklart för alla Volvoägare.

GENUINT INTRESSE OCH HÖG KVALITET

Med snart 20 års erfarenhet av att sälja och tillverka delar till Volvo så har mycket hänt, men visionen har alltid varit densamma: Att vara världens trevligaste webbshop för intresserade Volvoägare.

Det hela började runt millennieskiftet då Vparts grundare Daniel Blomqvist sökte kreativa lösningar för att tillverka delar som man då ej kunde hitta på annat håll, glas och lyktor som utgått samt karossdelar. Passionen kring Volvo har alltid varit stor med egna byggen och projekt. Drömmen om att ha råd att köpa den då helt nya och revolutionerande Volvo XC70-01 var vad som just då eldade igång företagsamheten på allvar. Det som senare skulle mynna ut i uppstarten Vparts AB och vparts.se.

Under de första åren var tillverkningen småskalig, men ryktet om delarna och dess höga kvalitet spred sig. Smickrande utmaningar kom ibland, som när Koenigsegg hörde av sig och behövde hjälp med tillverkning av strålkastarglas till CCX. Vakuumformning (till skillnad från gjutning) visade sig dock vara ett bättre alternativ för dem, men kul med ett kvitto på att delarnas standard var eftertraktade. Med ökat självförtroende gasade dåvarande Vparts på med en entusiasm och drivkraft som än idag genomsyrar företaget.

MER ÄN 6000 DELAR, BARA TILL VOLVO

Idag har antalet delar ökat rejält i antal. Passionen och intresset i allt som rör Volvo fortsätter att elda på ivern om att leva upp till visionen att vara världens trevligaste webbshop för intresserade Volvoägare. Nu med ännu fler delar, till fler modeller och till ännu fler Volvoägare! Och som Daniel själv uttrycker sig om känslan för var Vparts är idag och tankarna för framtiden:

"Roligare än någonsin tidigare. Idag är vi många på företaget som hjälps åt och driver på med olika kunskaper. Bra kontakter med leverantörer öppnar också upp för intressanta produkter framöver, och det är ju något att njuta av – när vi kan tillverka och designa de prylar vi själva vill ha (och såklart önskelistor från våra kunder). Men det som kanske känns bäst är att vi lyckats hålla den personliga känslan och närheten gentemot våra kunder, trots att vi växer och blir större. Vi vill och ska behålla Vparts grundläggande tänk och vi kommer alltid att vara en del av Volvogemenskapen Vi kommer aldrig att sälja delar till andra bilar, det kan vi fetlova!"

Vill du ha löpande tips om nyheter och rekommendationer? Signa upp till vårt nyhetsbrev!

SNABBA LEVERANSER & GARANTI PÅ ALLT!

När du behöver delar till din Volvo ska vi se till att delarna är dig till hands så snart som möjligt. Därför har vi tagit fram ett löfte som vi är mycket måna om; beställer du före 15.30 så skickar vi dina delar samma dag. Alltid!

För att leva upp till det så är vårt mål att alla delar ska finnas i lager. Vi jobbar dagligen på att förbättra logistiken från våra leverantörer samt med vårt sortiment så att alla produkter går igenom våra kvalitetskrav. För att förtydliga vår vision om hög kvalitet erbjuder vi även garanti på alla våra delar.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Din upplevelse när du är i kontakt med vår webbshop och våra bildelar är allt för oss. Har du några frågor, idéer eller tankar på produkter du saknar eller bara vill ha lite gött Volvosnack, tveka då inte att höra av dig. Vi finns här för dig!

Kommunicera gärna med oss i våra sociala medier, och ta del av hjälpsamma monteringsvideor på vår hemsida och på vår Youtubekanal! Vi försöker självklart också att närvara vid bilträffar för att träffa likasinnade. Många bra ideer och input kommer just därifrån, vilket ofta resulterar i nya produkter. Som tur är så har vi över 30 Volvobilar i vårt garage (då har vi inte räknat med personalens egna bilar) och dessa använder vi både som försökskaniner i våra filmer.

SNABB LEVERANS

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN 

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved