SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Jobba hos oss

Vparts har under de senaste tio åren vuxit från ett litet företag, med ett brinnande intresse för Volvobilar, till ett relativt stort e-handelsföretag med växande export av egna produkter till hela Europa. Vår närhet till svenska kunder och 100% fokus på Volvo har samtidigt förstärkts. Vi som jobbar på Vparts drivs av hjälpa, stötta och utveckla varandra prestigelöst mellan våra ansvarsområden. Vi tror att vår driftiga personal och inriktningen "självstyre", med personlig frihet under ansvar är en bidragande del till att Vparts som arbetsplats har blivit en givande och trevlig miljö. Kan det passa dig? Skicka gärna in info om dig själv så kanske du blir vår nästa arbetskamrat.

JUST NU SÖKER VI KUNDTJÄNSTMEDARBETARE

Du kommer att arbeta i ett drivet gäng med service och support till kunder, via mail och telefon, samt ansvara för returhantering av kundordrar.

Kundernas upplevelse av företaget och kundtjänsten är viktigt för vår verksamhet och de som jobbar där har en nyckelroll i företaget!

Vi söker inte en stresstålig, flexibel arbetsnarkoman utan vi vill ha en positiv, prestigelös lagspelare som inte är rädd för att prova nya saker och som ställer upp för sina arbetskamrater. För att passa i rollen trivs du med kundbemötande och försöker alltid ge hög service.

Det är bra om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men rätt personlighet är viktigare. Du har god kommunikativ förmåga i svenska och engelska, i tal och skrift. 

Andra språkkunskaper är meriterande. Vi ser gärna att du har god IT- och datorvana och trivs med att arbeta i en social roll med mycket kundkontakt.

Vi kallar till intervjuer löpande och slår till när vi hittar rätt person.

Information om oss hittar du på vparts.se

Ansökan gör du via vårt formulär där du får fylla i dina uppgifter och sedan svara på några frågor som du skulle kunna få en vanlig dag på jobbet.

Välkommen med din ansökan!

OM VPARTS

Hos oss på Vparts tillämpar vi och arbetar ständigt med att utveckla en organisationsmodell och ett företagstänk som ger våra anställda stor tillit och delaktighet samt möjlighet att "skapa" sin egna vardag. Vi jobbar med självstyre och i arbetsgrupper där frihet under ansvar är högt prioriterat och vi tror att detta är en viktig del i att nå våra mål, optimal trivsel för våra anställda och ett starkt företagande över tid. Vi berättar gärna mer om vi ses i en arbetsintervju.

Idag är vi tjugotalet medarbetare inom företaget plus extrapersonal på helger och semestrar. Vi har även ett systerföretag, Jupiter & Gran AB, som hjälper oss med våra lokaler och behov av byggnationer. Ett härligt gäng idesprutor. Varmt välkommen att söka jobb hos oss!.

SNABB LEVERANS

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN 

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved