Jobba hos oss

Vparts har under de senaste tio åren vuxit från ett litet företag, med ett brinnande intresse för Volvobilar, till ett relativt stort e-handelsföretag med växande export av egna produkter till hela Europa. Vår närhet till svenska kunder och 100% fokus på Volvo har samtidigt förstärkts. Vi som jobbar på Vparts drivs av hjälpa, stötta och utveckla varandra prestigelöst mellan våra ansvarsområden. Vi tror att vår driftiga personal och inriktningen "självstyre", med personlig frihet under ansvar är en bidragande del till att Vparts som arbetsplats har blivit en givande och trevlig miljö. Kan det passa dig? Skicka gärna in info om dig själv så kanske du blir vår nästa arbetskamrat.

JUST NU SÖKER VI MEDARBETARE TILL VÅR KUNDSUPPORT

Vparts.se växer och vi ökar vår försäljning i alla länder. Med det ökade antal ordrar vi har växer behovet av bemanning på vår kundtjänst.

Genom länken nedan kan du skicka in en ansökan till oss. Din arbetsplats blir på vårt kontor i Matfors, två mil väster om Sundsvall, och ingå i en mindre grupp som jobbar både med direkt kundsupport via mail och telefon, returhantering och reklamationer samt mer förebyggande arbete såsom tester av produkter, produktbeskrivningar i webbshopen, utformning av monteringsanvisningar mm. Totalt är vi cirka 20 personer som dagligen delar lokaler och fikastunder, men din närmsta arbetsgrupp blir tillsammans med kundtjänstgruppen.

Ta tid på dig och titta igenom ansökningsformuläret. Vi har lagt upp några kluriga frågor ur vår vardag. Det finns inga rätt eller fel svar men vi är noga med att våra kunder får den bästa supporten på marknaden. Våra kunder är ju trots allt det viktigaste vi har. Lycka till!

TILL ANSÖKAN

För hela Vparts som företag är hanteringen av våra kunder alltid prio nummer ett. Oavsett om det gäller önskemål, problemlösning eller leveranser. Trustpilot är ett verktyg som vi använder för att få feedback från våra kunder. Kolla gärna här för att få en bild av oss och våra kunder. Se gärna våra omdömen hos Trustpilot. Klicka här.

OM VPARTS

Hos oss på Vparts tillämpar vi och arbetar ständigt med att utveckla en organisationsmodell och ett företagstänk som ger våra anställda stor tillit och delaktighet samt möjlighet att "skapa" sin egna vardag. Vi jobbar med självstyre och i arbetsgrupper där frihet under ansvar är högt prioriterat och vi tror att detta är en viktig del i att nå våra mål, optimal trivsel för våra anställda och ett starkt företagande över tid. Vi berättar gärna mer om vi ses i en arbetsintervju.

Idag är vi tjugotalet medarbetare inom företaget plus extrapersonal på helger och semestrar. Vi har även ett systerföretag, Jupiter & Gran AB, som hjälper oss med våra lokaler och behov av byggnationer. Ett härligt gäng idesprutor. Varmt välkommen att söka jobb hos oss!.

Snabb Leverans
Snabb Leverans

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

Garanti på allt
GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 dagars öppet köp
120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

Kontakta oss
DIN BÄSTA VOLVOVÄN

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2021 VPARTS AB. All Rights Reserved