SORRY, WE CURRENTLY DON’T SHIP TO United States
Stäng
Continue To vparts.se/row To browse our products
See list of countries we are shipping to:

Vparts Garanti

Hos Vparts får du garanti på alla produkter som säljs i webbshoppen. Via vår kundtjänst ser vi till att du som kund får hjälp om något skulle vara fel. Se gärna våra omdömen på Trustpilot. Trygghet före, under och efter ditt köp är en självklarhet.

VPARTS PRODUKTARBETE

Vårt garantiupplägg är såklart viktigt för våra kunder. Vi försöker dock att alltid ligga steget före för att undvika att problem uppstår, via produkttester och kvalitetsuppdateringar. Vi suger in info från leverantörer, tillverkare och såklart våra kunder och uppdaterar dagligen vårt sortiment och adderar ny information på våra produktsidor.

Eftersom vi är experter på delar till Volvo så är våra produktbeskrivningar väl genomarbetade genom flera år av erfarenheter. Nu lägger vi allt mer tid på att lägga upp olika typer av instruktionsfilmer. De finns dels i webbshoppen och dels på vår Youtubekanal.

Via Trustpilot och våra produkt- och företagsreviews får vi också in bra och värdefull feedback. Se gärna våra omdömen hos Trustpilot. Klicka här.

VPARTS PRODUKTGARANTI

Vi lämnar minst 1-2 års garanti på hela sortimentet och upp till fem år på utvalda varumärken och produktgrupper. Du hittar information om garanti och villkor respektive produktsida. Några undantag finns såsom förbrukningsartiklar, lösningsmedel och liknande. Men vi löser det mesta genom att vi värdesätter dig som kund högt. Garantin täcker de fel och brister som uppkommit vid tillverkning, materialfel och konstruktionsfel. Gäller ej slitage, yttre påverkan, felmontering eller bruk av varan som den ej är avsedd för.

VSELECTION, LIGHTSOME OCH SWEDISH DESIGN

Produkter från några av våra varumärken har extra lång garantitid. V-Selection är en produktserie med utvalda reservdelar av hög kvalitet. Varumärket Lightsome innehåller produkter och tillbehör inom led, dioder och xenon till Volvobilar. Swedish Design omfattar alla våra unika produkter inom tillbehör och styling. Produkterna inom dessa tre varumärken har i de flesta fall fem års garanti.

Swedish Design

KOMSUMENTKÖPLAGEN

Generellt gäller Konsumentköplagen för dig som kund och dina rättigheter. Oavsett så gäller detta och våra garantier från det datum du hämtat ut produkten hos ditt postombud. Garantin är personlig och kan ej överlåtas. Spara gärna bekräftelsemail så att vi tillsammans snabbt kan lösa eventuella problem som kan uppstå.

Notera: Bildelar är ofta slit- och förbrukningsartiklar. Fabrikationsfel uppstår och upptäcks som regel direkt i samband med eller innan montering. Så var noga med att kontakta oss direkt du upptäcker eventuella fel, och inte när produkten slitits under lång tid.

SNABB LEVERANS

Beställer du innan 15.30 så skickar vi delarna till din Volvo samma dag!

GARANTI PÅ ALLT

Hos oss får du 1, 2 eller 5 års garanti.

120 DAGAR ÖPPET KÖP

Vi bjuder på 120 dagars öppet köp.

DIN BÄSTA VOLVOVÄN 

Vi finns här för dig och din volvo!

© 2022 VPARTS AB. All Rights Reserved